Hypotheken

Hypotheken 

Een hypotheek? De laagste rente betekent niet altijd de beste hypotheek. 

Bij de keuze voor een hypotheek lijkt het rentetarief het belangrijkste aspect te zijn. Maar de aanbieding met de laagste rente betekent voor jou niet automatisch de aanbieding met de laagste maandlasten. Of de beste hypotheekvoorwaarden voor jouw situatie. De hypotheekexperts van Van Boxtel Assurantiën, gelieerd aan Van Boxtel Beheer, weten waar je op moet letten bij het kiezen van een hypotheek en begeleiden je graag hierbij.  
 
Samen vooruitkijken  
Samen met je hypotheekexpert van Van Boxtel Assurantiën inventariseer je je wensen, mogelijkheden en je persoonlijke situatie. Wij kijken verder dan alleen de laagste rente.  

We kennen de acceptatievoorwaarden van de verschillende hypotheekverstrekkers en de voor- en nadelen van de verschillende hypotheekvormen. Het is onze taak jou voor onprettige verrassingen te behoeden. En je een optimale financiële situatie te bezorgen. Nu en in de toekomst. 
 
Objectief advies 

Wij zijn niet gebonden aan specifieke geldverstrekkers. Zo ben jij verzekerd van objectief advies en de keuze uit een breed scala aan geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.  
 
Bij Van Boxtel Assurantiën krijg je totale begeleiding, waaronder: 

  • de keuze uit alle verschillende hypotheekvormen 
  • interessante aanbiedingen met duidelijke uitleg over de voorwaarden  
  • (desgewenst) informatie over verzekeringsverplichtingen en -mogelijkheden