Taxaties

Taxaties – de juiste waarde van je bestaande of toekomstige woning in Eindhoven 

Van Boxtel Beheer heeft ook geregistreerd taxateurs in huis.  

Wij verzorgen onafhankelijke taxaties in verband met de aankoop of verkoop van je woning, voor je hypotheekaanvraag, een boedelscheiding of belastingaangifte.  
 
Onze geregistreerd taxateurs weten welke eisen er gelden voor het doeleinde waarvoor jij een taxatierapport nodig hebt en zorgen voor een rapport dat aan die eisen voldoet.  
 

De kracht van een makelaar die ook taxateur is 

Een makelaar onderhandelt namens zijn opdrachtgever: de koper of de verkoper van een woning. Hij is niet neutraal. Een taxateur daarentegen is een onpartijdige professional die een neutraal, deskundig waardeoordeel geeft. 

De erkend taxateurs van Van Boxtel Beheer voldoen aan de eis van registratie bij het NRVT, het register van taxateurs. Professionaliteit gegarandeerd!  

Als geregistreerd taxateur mogen wij objecten binnen een maximumstraal van 20 km van ons kantoor taxeren. Eindhoven en directe omgeving dus. Voor jou is dit de garantie van een marktconforme en realistische waardebepaling! Een prettige bijkomstigheid als je voor Van Boxtel Beheer als aankoop- of verkoopmakelaar voor je huis in het innovatiehart van Nederland kiest.  

 
Meer weten?  
 
Bel 040-24.28.509 of vul het contactformulier in.